У Вашківцях на Буковині люди шоковані звірством нелюдів над молодою жінкою

У Вашківцях на Буковині люди шоковані звірством нелюдів над молодою жінкоюЗараз Анжела в реанімації у Чернівцях з численними травмами голови і спини.

Як відомо, у селищі Вашківці Чернівецької області жорстоко побили та зґвалтували 26-річну жінку. Закривавлену побиту дівчину з понівеченим обличчям знайшла прибиральниця неподалік місцевої школи, біля дитячого туалету, пише ТСН.ua.

Анжела сама поверталася з весілля друзів близько четвертої години ранку. Її друзі стверджують, що під час свята дівчину кілька разів запрошували потанцювати двоє незнайомих хлопців. Ніхто з гостей їх не знав – вочевидь, вони самі прийшли на свято. Анжела відмовлялася від залицянь. Тепер саме цих незнайомців близькі підозрюють у зґвалтуванні дівчини.

Про Анжелу відомо, що вона працює в продовольчому магазині та іноді їздить за кордон на заробітки. Жінка одна виховує 4-річного сина Миколку. З чоловіком розлучена. У той нещасливий вечір дівчина залишила дитину на бабусю.

Зараз Анжела в реанімації з численними травмами голови і спини. Лікарі шоковані, з якою жорстокістю глумилися над жінкою. Кажуть, що до всього Анжелу намагались задушити. Жінка втратила багато крові та зараз знаходиться в комі.

В міліції намагаються з\’ясувати, хто так жорстоко поглумився над дівчиною. За даним фактом відкрито кримінальне провадження.

– Це було десь за десять восьма ранку, – розповідає molbuk.ua вашківчанка Галина Глібчук, – я йшла на роботу, а мій шестирічний син до школи. Богдан побачив і сказав: \”Мамо, хтось там лежить.\” Я подумала, що то може бути якийсь пияк. А син каже: \”Ні, там хтось маленький\” і підійшов ближчи. Ми подивилися і побачили, що то дівчина. Побігли у школу до сторожа і вже з ним повернулися до дівчини, щоби подивитися, чи жива вона. У неї були судоми, дихала через раз. Обличчя було побите до невпізнаваності. Біля неї лежали чобітки. На неї накинули пальто, а руки їй засунули під пальто і застібнули одним гудзиком. Вона ні стогнати вже, бідна, не могла, нічого вже не могла.

Жінка зателефонувала до міліції та швидкої.

peredplata