Внаслідок ДТП у Новодністровську загинув 34-річний киянин

34-річний громадянин, мешканець міста Києва, з переламаними ногами і розбитою головою помер на місці дорожньо-транспортної пригоди.

Внаслідок ДТП у Новодністровську загинув 34-річний киянин

Невідомий автомобіль, який наїхав на людину, зник з місця ДТП.

Інформація про загибель пішохода на одній з вулиць міста Новодністровськ надійшла в чергову частину ДАІ о 3-тій годині ночі 25 грудня.
Втім, співробітники дорожньо-патрульної служби Буковинської автоінспекції по гарячих слідах знайшли, насамперед, автомобіль.

Внаслідок ДТП у Новодністровську загинув 34-річний киянин

«БМВ-520» без номерних знаків, розбитим лобовим склом, іншими явними ознаками свіжої аварії було виявлено у глибині саду неподалік Українсько-молдовського кордону. Перевірка номерів агрегатів іномарки по базах даних, додаткові слідчі дії, пов’язані з опитуванням людей, які ймовірно могли знати розшукувану особу, вивела оперативників і на того, хто керував чорним БМВ.

Ним виявився 39-літній мешканець мікрорайону «Діброва» міста Новодністровськ. Завдяки швидкій, добре організованій операції, вдалось також встановити, що новодністровець перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння. Про це повідомляє прес-служба УДАІ УМВС України в Чернівецькій області.

Автомобіль працівники ДАІ доставили на майданчик для затриманого транспорту районного відділу УМВС, а водія в порядку ст. 208 КПК помістили в ізолятор тимчасового тримання.

peredplata