Чернівчанина, який стріляв у охоронця затримали

8 січня близько 5:30 ранку до чергової частини Шевченківського РВ надійшло повідомлення про бійку на вулиці Червоноармійській обласного центру. Повідомляє СЗГ УМВС України в Чернівецькій області.

Виїздом слідчо-оперативної групи були встановлені обставини події. Близько 5 години ранку двоє чернівчан, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, підійшли до нічного магазину та намагалися придбати цигарки та пиво. Продавчиня повідомила, що наразі магазин зачинено, однак молодики були надто наполегливими.

Жінка таки продала чернівчанам бажані товари та натиснула «тривожну кнопку». На виклик приїхали співробітники однієї з приватних охоронних структур. Між ними та нетверезими чернівчанами виникла суперечка, під час якої один з молодиків вистрілив у охоронця із спецзасобу травматичної дії. В результаті чоловік отримав тілесні ушкодження.

Наразі молодики перебувають у Шевченківському райвідділі. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань та встановлення попередньої кваліфікації даної події.

peredplata