Буковинець у власному авто перевозив 800 л спирту

За повідомленням СЗГ УМВС України в Чернівецькій області чоловік перевозив рідину з характерним алкогольним запахом у салоні власної автівки.

Буковинець у власному авто перевозив 800 л спирту

На виконання доручення начальника УМВС України в Чернівецькій області Валерія Зінченка, працівники управління по боротьбі з організованою злочинністю обласного міліцейського відомства провели ряд заходів, спрямованих на припинення незаконного обігу підакцизних товарів на території Буковини.

В результаті даних заходів було зупинено авто, яким керував мешканець Чернівецької області. У салоні автомобіля було знайдено рідину з прозорим кольором та характерним запахом спирту. Розлита вона була у каністри.

Даного громадянина було запрошено до Новоселицького райвідділу , авто оглянуто та вилучено вказану рідину. Останню направлено на експертизу для встановлення її походження.

Після отримання результатів експертизи буде вирішуватися питання про початок кримінального провадження. Дані дії підпадають під ознаки злочину, передбаченого ст. 204 (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України.

peredplata