На Буковині п\’яний водій збив трьох підлітків, один школяр загинув на місці

На Буковині п'яний водій збив трьох підлітків, один школяр загинув на місці На Буковині сталося трагічне ДТП. У селі Рокитне Новоселицького району водій легкового автомобіля наїхав на трьох пішоходів,один з яких загинув на місці ДТП.

Трагедія трапилась на центральній дорозі села вчора, 24 березня, о 21 годині 5 хвилин, повідомляє прес-служба УДАІ області.
Встановлено, що за кермом ВАЗ-2107 перебував 32-річний мешканець села Слобода цього ж району, який не вибрав безпечну швидкість руху, не впорався з керуванням транспортним засобом, оскільки перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Водій наїхав на трьох підлітків 16-літнього віку, що на той час вийшли з магазину і прямували у центр села. На місці ДТП загинув один з двох братиків-близнюків, учнів Рокитнянської загальноосвітньої школи. Двох підлітків, в тому числі і учня Чернівецького ПТУ№8, з травмами голови було доставлено до Новоселицької центральної районної лікарні.

Слідчим управлінням УМВС України в Чернівецькій області подію внесено до реєстру досудових розслідувань, а водія затримано в порядку статті 208 КПК України.

ДАІ Буковини звертає увагу на те,що дорожньо-транспортна пригода трапилась під час весняних канікул, коли на дорогах і вулицях діти з’являються частіше, і що потребує посиленої уваги до проведення ними вільного часу з боку дорослих, громадськості. Подія вкотре засвідчила ймовірність виникнення смертельної небезпеки для учасників дорожнього руху у разі керування автомобілем водієм у нетверезому стані. До речі, з початку року працівниками ДАІ на Буковині виявлено 316 подібних випадків. Складено також 426 адміністративних протоколів на водіїв, які порушили швидкісний режим,16 — правил обгону, 29 — проїзду перехресть.

На Буковині п'яний водій збив трьох підлітків, один школяр загинув на місці

На Буковині п'яний водій збив трьох підлітків, один школяр загинув на місці

peredplata