Адвокат Бойчука і його поплічників не з’явився до суду і затягує процес

Адвокат Бойчука і його поплічників не з’явився до суду і затягує процесУ вівторок, 18 жовтня, суд мав продовжити слухання у резонансній кримінальній справі про жорстоке та цинічне побиття рибалок екс-головою Заставнівської РДА, його братом, зятем та двома охоронцями ставків.

Коли головуючий Ігор Тищенко з’ясовував присутність у суді, з’ясувалось, що відсутній адвокат Скорик. Саме він представляє інтереси 5 підсудних. Михайло Бойчук пояснив суду, що напередодні п. Скорик йому зателефонував та зіслався на термінові справи у Хмельницькому. Мовляв, впродовж 4-5 наступних днів він не зможе бути присутнім на судових слуханнях. Саме тому підсудні і колишній очільник Заставнівщини, і його родичі та охоронці висловили думку, що без присутності представника їхнього захисту давати покази у суді не є можливим.

Представник потерпілих звернув увагу на не оформлене клопотання від адвоката Скорика, яке має надаватись до суду завчасно.
На думку обвинувачувача, давати покази у присутності чи без присутності захисника – це право підсудних.

Саме тому суд вирішив відкласти слухання на інший день. Суддя Ігор Іщенко висловив попередження про недопустимість повторної неявки адвоката Скорика на слухання без належним чином оформленого клопотання.

– Суд розцінюватиме це, як затягування судового процесу, – сказав Ігор Іщенко і призначив дату наступного слухання – 20 жовтня 2011р.

peredplata