Правоохоронці викрили чернівчанку, яка двічі обікрала гімназію

Правоохоронці викрили чернівчанку, яка двічі обікрала гімназію Жінка підробляла у навчальному закладі та періодично привласнювала все, що «погано лежало» – від офісного паперу до значних сум грошей.

Останню крадіжку 28-річна мешканка обласного центру скоїла ще у червні минулого року. Вона була технічним працівником та мала вільний доступ до всіх приміщень у гімназії. Тоді жінка винесла з кабінету хімії електрочайник, сумку від ноутбука, пачку паперу та 7 тисяч гривень (гроші, які учні збирали на ремонт школи).

Про це повідомляє СЗГ УМВС України в Чернівецькій області.

Зловмисниця була впевнена, що цей злочин зійде їй з рук, адже учнівські кошти та гімназійне обладнання вона крала не вперше і досі залишалася непоміченою. Проте працівникам карного розшуку Шевченківського райвідділу міліції вдалось не тільки встановити особу зловмисниці, а й довести її причетність до крадіжок.

Наразі їй оголошено про підозру у скоєнні правопорушення передбаченого ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Слідство триває.

peredplata