На Буковині будівельник зарізав свого колегу на риболовлі

На Буковині будівельник зарізав свого колегу на риболовліНа території Кельменеччини сталося вбивство через випиту горілку. Начальник управління карного розшуку УМВС України в Чернівецькій області Руслан Домніцак розповів обставини трагедії.

– В період з 23 по 24 травня цього року з лікарні поступило повідомлення про те, що в районі ставка неподалік с. Мошанець Кельменецького району виявлено труп чоловіка з ножовим пораненням, – розповідає Руслан Домніцак.

Виїхавши на місце події, слідчо-оперативна група неподалік ставка дійсно виявила труп чоловіка 1972 року народження з колото-різаними ранами в районі живота. Після проведення першочергових заходів було встановлено, що даний чоловік разом із двома своїми колегами приїхав з Київщини порибалити. На місці події оперативниками було знайдено автомобіль, який належав покійному.

Знайшовши і опитавши свідка було встановлено, що троє колег-будівельників відпочивали на ставку і випивали. За той день двоє з них випили п\’ять пляшок горілки. Після випитого один чоловік пішов купатися і почав тонути, йому допомогли вибратись із води двоє інших. Потім між тонувшим і його рятувальником виникла словесна суперечка, в результаті якої врятований від потопання чоловік завдав своєму рятівнику кілька ножових поранень кухонним ножем. Одразу після цього вбивця з іншим колегою втекли з місця події. Застосувавши службову собаку, яка вивела по сліду на місце переховування вбивці, правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві чоловіка\” – продовжує міліціонер.

\”По даному факту порушено кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення передбаченого частиною першою статті 115 — умисне вбивство. Зараз підозрювану особу затримано. Судом визначено міру запобіжного заходу — утримання під вартою\” – додав Руслан Домніцак.

peredplata