У Чернівцях ветеринара оштрафували та звільнили через хабар

У Чернівцях ветеринара оштрафували та звільнили через хабар Прокуратурою Садгірського району м. Чернівці в порядку нагляду за додержанням і застосуванням законів у сфері надання адміністративних послуг проведено перевірку діяльності однієї з дільничних лікарень ветеринарної медицини у Чернівцях при видачі ветеринарних документів.

Перевірка встановила, що завідуючий вказаної установи в порушення вимог Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції», одержав дарунок від фізичної особи за видачу довідки на переміщення птиці, чим вчинив адміністративне корупційне правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 172-5 КУпАП, тобто порушення встановленої законом заборони щодо одержання дарунка (пожертви).

Прокуратура району відносно завідуючого лікарнею ветеринарної медицини склала протокол про адміністративне корупційне правопорушення.

Як повідомляє прес-служба прокуратури Чернівецької області, постановою Садгірського районного суду м. Чернівці вказаного працівника визнано винним та накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу в розмірі 850 гривень, який він сплатив. Крім того, правопорушника звільнено із займаної посади.

peredplata