Буковинські міндоходівці виявили партію контрабандних цигарок вартістю 6 мільйонів гривень

Буковинські міндоходівці виявили партію контрабандних цигарок вартістю 6 мільйонів гривеньНещодавно в рамках операції «Акциз-2014» співробітники слідчого управління фінансових розслідувань та оперативного управління ГУ Міндоходів у Чернівецькій області виявили та вилучили 2446 ящиків з цигарками по 500 пачок у кожному без марок акцизного податку.

Цей факт встановлено в ході проведення обшуку приміщень та транспортного засобу у місті Чернівці. Із незаконного обігу вилучено 1 млн. 223 тис. пачок цигарок на загальну суму більше 6 млн. грн.

По даній справі здійснюється кримінальне провадження за ч. 1 ст.204 та ч.1 ст. 199 КК України.

Коментуючи підсумки заходів по боротьбі з нелегальним обігом підакцизної продукції, що проводяться в рамках операції «Акциз – 2014», в.о заступника начальника – начальник слідчого управління фінансових розслідувань Головного управління Міндоходів у Чернівецькій області Олександр Гажос відзначив, що детінізація підакцизної продукції дає позитивний результат, а викриття такої кількості цигарок без марок акцизного податку підтримає наших легальних виробників, котрі поповнюють бюджет податками і найважливіше – збереже здоров’я багатьом споживачам».

Джерело

peredplata