Журналісти показали ексклюзивні кадри секретних лабораторій Януковича

Журналісти показали ексклюзивні кадри секретних лабораторій ЯнуковичаНа найсекретніший об\’єкт \”Межигір\’я\” кореспонденти потрапили, прикинувшись самооборонівцями.

Рибу та інші вишукані харчі для екс-президента Віктора Януковича тестували на спеціальній лабораторії, прихованій у \”Межигір\’ї\”

Найсекретніший об\’єкт \”Межигір\’я\” – це лабораторія Януковича. Сюди не пускали журналістів. Потрапити до таємничого місця журналістам програми \”Територія обману\” вдалося лише видавши себе за самооборонівців.

Усю їжу Януковича експерти ретельно перевіряли на нітрати, антибіотики важкі метали та отруту. Загалом у секретній лабораторії екс-президента працювали восьмеро науковців.

Експерти розповідають, що перевіряли для Януковича, який панічно боявся отруїтися, рибу, молоко та овочі. Морепродукти гурману-утікачу привозили літаком із самої Греції. Полюбляв Янукович делікатесну рибку – сьомгу, форель та дораду. Ласував рибним стейком екс-президент-утікач і 18 лютого, коли на Майдані безжально вбивали людей.

Техніка, що стоїть у лабораторії Януковича, коштує мільйони гривень. Експерти розповідають, що подібного устаткування немає у жодній державній установі України. Та й у Європі подібних лабораторій не більше десятка.

peredplata