Бив за наклеп?

Бив за наклеп?На Буковині раніше судимий молодик побив пенсіонера односельчанина. Той на його переконання розповсюджував неправдиві чутки.

До чергової частини Хотинського райвідділу міліції надійшло повідомлення від 49-річного жителя села Шилівці, про те, що на сусідському подвір’ї він виявив тіло свого 63-річного сусіда в без свідомому стані. Пенсіонера було доставлено в реанімаційне відділення Хотинської районної лікарні із чисельними тілесними ушкодженнями голови. Через деякий час лікарями було прийнято рішення транспортувати потерпілого до обласної лікарні швидкої медичної допомоги.
На місце події виїхали співробітники карного розшуку. Вже в ході проведених розшукових заходів, правоохоронцями було встановлено, що тілесні ушкодження пенсіонеру наніс 24-річний житель цього ж села. Того дня близько 19 години вечора, молодик прийшов в господарство до пенсіонера для того щоб з’ясувати чому господар розповсюджує про його рідну сестру неправдиві чутки інтимного характеру. В результаті словесного конфлікту не сумніваючись в своїй фізичній перевазі, наніс старшому чоловікові декілька ударів в обличчя. Після скоєного кривдник вийшов з будинку та пішов по своїх справах. Вже наступного дня правоохоронці затримали підозрюваного в Чернівцях в помешканні однієї з його знайомих до якої він завітав. По даному факту порушено кримінальну справу за ознаками статті 121 ч.1 Кримінального кодексу України (навмисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень) Затриманий наразі перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. 24-річний чоловік і раніше притягувався до кримінальної відповідальності. Двічі відбував покарання за скоєння грабежів, в загальному відсидівши чотири роки ув’язнення.

Сектор зв’язків з громадськістю УМВС України в Чернівецькій області

peredplata