На Рівненщині впіймали на хабарі прокурора, якого лупцював Сашко Білий. Мало бив…

На Рівненщині впіймали на хабарі прокурора, якого лупцював Сашко Білий. Мало бив...У Рівному на хабарі попався районний прокурор Андрій Таргоній.

Його зловили на гарячому, коли брав 15 тисяч гривень за допомогу у закритті кримінальної справи. Тепер йому світить 10 років в’язниці та конфіскація майна.

Примітно, що це саме той прокурор, славу якому принесло відео, де Олександр Музичко, більш відомий, як Сашко Білий тягає його за краватку.

Після того випадку, прокурор Таргоній ходив з охороною, а проти Олександра Музичка відкрили кримінальне провадження. Згодом лідера місцевих активістів Правого сектора – убили.

Зауважимо, що прокурор вимагав 50 тисяч гривень у групи осіб. Один із чоловіків приніс 15 тисяч гривень, решту, як домовились із Таргонієм, мав передати адвокат. Одразу після цього в кабінет зайшли правоохоронці, які виявили у сейфі мічені купюри.

Суд затримав прокурора на 2 місяці. Відкрите кримінальне провадження за фактом хабарництва, загалом, Андрію Таргонію може \”світити\” до 10 років позбавлення волі. З органів прокуратури він поки офіційно не звільнений.

peredplata