На Глибоччині під час святкування нового року співмешканець до смерті забив жінку

На Глибоччині під час святкування нового року співмешканець до смерті забив жінку1 січня 2012 року о 18 год. 00 хв. до чергової частини Глибоцького РВ УМВС України в Чернівецькій області надійшло повідомлення про те, що в с.Купка Глибоцького району, у власному будинку з явними тілесними ушкодженнями виявлено труп 38-річної місцевої жительки.

Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи було встановлено, що жінку у ході виниклої суперечки побив 42-річний співмешканець місцевий житель. Зі слів затриманого того вечора, жінка прийшла з магазину додому на підпитку. Відчувши запах алкоголю він вирішив провчити свою співмешканку. Після того як чоловік відлупцював її, вони разом ще встигли посидіти за святковим столом.

Після застілля почувши як плаче їх дитина прибіг в кімнату і побачив знепритомнілу жінку. На допомогу побіг до сусідів, але вже було пізно. Судмедексперти встановили на тілі потерпілої чисельні травми, закриту черепно-мозкову травму, внаслідок отримання яких остання померла. Правоохоронці встановили, що затриманий раніше тричі притягався до кримінальної відповідальності за хуліганства. Чоловік повністю визнав свою вину.

По даному факту слідчим відділом Глибоцького РВ УМВС України в Чернівецькій області порушено кримінальну справу за ст. 121 ч.2 ККУ – нанесення тяжких тілесних ушкоджень що призвели до смерті. Чоловіка заарештовано та поміщено в ізолятор тимчасового тримання, повідомив сектор зв’язків з громадськістю УМВС України в Чернівецькій області.

Світлина Кореспондент

peredplata