Жахливе вбивство у Чернівцях

У Чернівцях на вулиці Українській чоловік до смерті побив чернівчанина.

Про це кореспонденту molbuk.ua повідомив очевидець пригоди.

Співрозмовник розповів, що трагедія сталася у понеділок близько 20.00. За його словами, нападник на автомобілі приїхав до свого тестя на вулицю Українську. Своїм авто водій вперся у ворота. На це місцевий житель відреагував зауваженням у бік водія.

Проте, це начебто не сподобалося автомобілісту, і він вступив у словесну перепалку з чоловіком, яка згодом переросла у бійку.

Водій авто начебто схопив жертву за волосся і бив головою до бордюру, а також робив удари ногами. Після скоєного нападник втік з місця пригоди.

\”Я прийшов до магазину за цигарками. Почув якісь крики на вулиці. Коли вибіг, то побачив свого сусіда, який був весь у крові\”, – розповів очевидець.

Співрозмовник каже, що швидка допомога прибула за викликом приблизно через 5 хвилин, але чоловік помер ще до прибуття медиків.

Наразі на місці пригоди працюють правоохоронні органи.

Водночас у соцмережах свідки розповідають про пригоду.

\”На перехресті вул. Української та вул. Шевченка вбили людину. Вбили руками, з такою жорстокістю молодик вбивав дорослого чоловіка, що страшно дивитись на тіло в гематомах … Звідки в молодих хлопців така ненавість, злоба та бажання вбивати ? Вбив і втік … Причина – просте непорозуміння, ВБИТИ – за просте непорозуміння ! Це жах !!!\”, – повідомив Сергій Мрачковський.

peredplata