В Чернівцях по «гарячих слідах» було затримано чоловіка, який скоїв розбійний напад на ювелірний магазин

В Чернівцях по «гарячих слідах» було затримано чоловіка, який скоїв розбійний напад на ювелірний магазинВчора близько 19 години до правоохоронців звернулася продавець магазину який знаходиться по площі Центральній, що в центрі міста.

Жінка заявила про те, що в приміщення торгового залу, який спеціалізується на продажі дизайнерських прикрас та ювелірних виробів, увійшов чоловік з закритим обличчям. Погрожуючи розправою, він замахнувся на неї цеглиною, після чого розбив вітрину та викрав 19 золотих ланцюжків. Вибігши з магазину, чоловік втік.

По «гарячих слідах» дільничними райвідділу та заступником начальника РВ, чоловіка було затримано на центральному автовокзалі, коли той вже сидів в автобусі за маршрутом Чернівці-Київ. Після затримання правоохоронці встановили, що 36-річний чоловік є жителем столиці. За день до скоєння розбою він разом зі своєю співмешканкою приїхав в Чернівці. Після того як вони поселилися в одному з готелів міста, між ними виникла сварка. На ґрунті конфлікту жінка того ж дня виїхала до Києва. Чоловік залишився на одинці та без грошей. Вже перебуваючи в центрі міста він зайшов в магазин з ювелірними виробами, оглянувши приміщення вийшов. Вдруге він зайшов вже з цеглиною яку сховав під куртку. Після скоєного киянин сів в таксі аби швидше дістатися свого автобуса. Загальна вартість викрадених золотих виробів, які вже повернуто власникові, складає 57 тисяч гривень. По даному факту слідчим відділом Першотравневого РВ порушено кримінальну справу за ст. 187 ч.3 – Розбій, поєднаний з проникненням у житло та інші приміщення. На даний час затриманий перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Сектор зв’язків з громадськістю УМВС
України в Чернівецькій області

peredplata