Викладач вузу, звинувачена в сутенерстві, звільнилася з інституту

Викладач вузу, звинувачена в сутенерстві, звільнилася з інститутуОксана Михайлова, що з 2005 року працювала викладачем кафедри країнознавства і туризму факультету міжнародної інформації Інституту міжнародних відносин НАУ, яку звинуватили в сутенерстві у столичному борделі, звільнилася за власним бажанням.

Про це розповіла директор Інституту міжнародних відносин НАУ Алла Фоменко, повідомляє KP.UA.

\”Ця жінка у нас вже не працює. 29 лютого – в день виходу передачі – вона написала заяву про звільнення за власним бажанням. Поки не вирішить свої проблеми з прокуратурою, мови про її повернення на роботу бути не може\”, – запевнила Фоменко.

\”Звичайно, це дуже неприємний для нас інцидент. Ми ж не можемо заглянути в душу кожного співробітника. Я розмовляла з нею після того, як стало відомо про цей сюжет. Звичайно, вона плакала. Але варто відзначити, що поки не буде рішення суду, діє презумпція невинності, причетність до зазначених протизаконних дій потрібно ще довести. Але до тих пір, поки її невинність або провину не доведуть, вона прийняла рішення піти з вузу, щоб не псувати його репутацію\”, – підкреслила директор ІМО.

Раніше повідомляв \”Главред \”, що секс-скандал у столичному вузі розгорівся після того, як журналісти програми \”Гроші\” розкрили мережу борделів у центрі Києва. Одна з 12 точок була організована поруч зі стадіоном \”Олімпійський\”. Потрапити туди спробувала журналістка Оля, яка зараз навчається на п\’ятому курсі Національного авіаційного університету. Вона прийшла за оголошенням у агентство, що набирає дівчат для ескорт-послуг, де зустріла свою викладачку, яка, як їй тут сказали, працює адміністратором – зводить дівчат з клієнтом. А у вузі ще займає посаду заступника декана з виховної роботи.

Джерело

peredplata