Підозрюваних у замаху на тренера Зайця відпустили?

Підозрюваних у замаху на тренера Зайця відпустили?Головний тренер чернівецької “Буковини” Вадим Заяць заявив, що підозрюваних у замаху на нього нині відпустили.

Про це він сказав на післяматчевій прес-конференції після зустрічі з білоцерківським “Арсеналом” повідомляє прес-служба ФСК “Буковина”.

– Минулого року проти Вас було скоєно злочин. Як Ви зараз почуваєтеся?

– Нормальне. Період відновлення триватиме довго. Поки я займався футболом, то повідпускали тих людей, які мали відношення до злочину. Довелося скористатися послугами адвоката. Враховуючи те, як розвиваються події, то мене можуть посадити, а їх відпустити. «Замовниця» зараз перебуває на свободі. А одного з учасників злочину намагаються випустити. Йому вже статтю навіть замінили. Прикро, що таке відбувається у нашій державі.

Нагадаємо, 7 жовтня 2011 року на Вадима Зайця було скоєно замах. Коли тренер сів в авто, до нього підійшов зловмисник і вистрілив з обрізу рушниці крізь дверцята авто. Вадим Заяць переніс операцію, тривалий час лікувався.

Невдовзі нападників і замовника було затримано. Міліція встановила, що тренер постраждав випадково — його сплутали з іншою людиною.

Джерело

peredplata