На Буковині судитимуть групу сутенерів

Прокуратура Чернівецької області затвердила та передала до суду обвинувальний акт відносно членів організованої злочинної групи, які займались створенням місць розпусти, звідництвом та сутенерством, втягненням осіб у проституцію.

Організатором вказаного злочинного угрупування стала 46-річна жителька Чернівців, яка залучила до незаконної діяльності 26-річного уродженця Хотинського району та 48-річну  уродженку  Глибоцького району   Чернівецької області .

Учасники злочинного угрупування підшуковували  осіб жіночої статі для систематичного надання ними на постійній основі іншим особам платних сексуальних послуг, супроводжували клієнтів до визначених для зустрічей місць, зазвичай це були готелі на території м. Чернівці.

За пошук клієнтів одержували від замовників від 500 до 700 гривень, окрім цього, замовники сексуальних  утіх окремо розраховувались з дівчатами за надані послуги. Сума коливалась від 1500 до 2000 гривень.

Організатор та учасники організованої злочинної групи обвинувачуються у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.  2 ст. 302 КК України (звідництво для розпусти вчинене організованою групою з метою наживи).  Їм загрожує покарання у виді обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на той самий строк. 

 

 

Прес-служба прокуратури Чернівецької області

 

peredplata