Син слідчого прокуратури, щоб розважитись, відкрив стрілянину в центрі міста

Син слідчого прокуратури, щоб розважитись, відкрив стрілянину в центрі містаВ момент стрілянини син працівника Луганської облпрокуратури був тверезий.

У Луганську розгорається скандал з сином одного з працівників облпрокуратури – у центрі міста хлопець відкрив стрілянину по шоферах гумовими кулями. Про це повідомляє \”Сегодня\”, посилаючись на джерела у МВС.

\”У суботу по лінії 102 надійшло кілька повідомлень, що на вулиці Лутугинській невідомий громадянин відкрив стрілянину з свого автомобіля Mazda по водіях інших машин. Один з водіїв запам\’ятав номер Mazda, міліція ввела план \”Перехоплення\”. Незабаром підозрюваний – ним виявився син слідчого облпрокуратури Євген М – був затриманий, це сталося у нього вдома\”. – розповіло джерело.

За словами співрозмовника видання, хлопця виводили в наручниках, у нього вилучили пістолет. Дозволу на зберігання і носіння зброї у нього не було.

Євгена доставили до райвідділу. Попередньо відомо, що в момент стрілянини він був тверезий, і, напевно, стріляв, щоб розважитися.

У Луганській облпрокуратурі інформацію про подію не підтвердили, але і не спростували факту.

\”Прокоментувати цю історію зможу в понеділок\”, – сказав прес-секретар прокуратури Олександр Зайцев.

Видання розшукало у Луганську одного з потерпілих водіїв, Юрія Лягушенка.

\”Зі мною все нормально, але я поки нічого не буду говорити\”, – сказав водій. Втім, в його родині не заперечують факту стрілянини. \”Він (Лягушенко – ред.) розповідав, що стріляли, його не поранили. Про стрільбу ще не знають навіть його батьки\”, – розповів один із близьких Юрія.

Джерело

peredplata