У Чернівцях в автопригоді травмувалася жінка-пішохід

Вранці 18-го грудня до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, яка сталася по вулиці Руській міста Чернівці. Рухаючись на автомобілі «Volkswagen Passat», 27-річний водій допустив наїзд на 23-річну чернівчанку. Внаслідок ДТП потерпіла отримала численні тілесні ушкодження і була доставлена до лікарні швидкої медичної допомоги міста Чернівці.

Наразі вирішується питання про відкриття кримінального провадження за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Поліцейські проводять першочергові слідчі дії.

Поліція Буковини закликає всіх учасників дорожнього руху бути максимально обережними та не наражати на небезпеку себе й оточуючих. Пішоходам варто пам’ятати, що на слизькій дорозі кермувальникам складніше зупинити автомобіль, що рухається. Перш, ніж переходити дорогу, слід упевнитися у відсутності рухомих транспортних засобів. Усім водіям необхідно бути гранично уважними, ні в якому разі не порушувати правила обгону, не перевищувати швидкісний режим та дотримуватись дистанції.

Інформує відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області.

peredplata