Поліція розшукує очевидців наїзду на двох пішоходів у селі Чагор

 

Після ДТП автомобіль отримав пошкодження передньої частини з правого боку, зокрема захисної радіаторної решітки, крила, капоту, та зник із села Чагор у напрямку міста Чернівці.

Працівники поліції просять звернутися до поліції:

громадян, які стали свідками чи очевидцями цієї ДТП, або володіють будь-якою інформацією про подію;

водіїв, які того вечора їхали за маршрутом Чагор-Чернівці – для надання записів відео реєстраторів – можливо там зафіксована автівка, яка причетна до цієї ДТП;

власників та працівників автосервісу та точок продажу запчастин – якщо у період з 9 січня до Вас зверталися власники автівок схожих за описом, з приводу ремонту чи заміни відповідних деталей з пошкодженнями, характерними для ДТП;

водія, який вчинив ДТП – для з’явлення до поліції зі зізнанням, що пом’якшить покарання за вчинення злочину.

Довідка: ДТП сталася 9-го січня 2019 року о 19 годині 15 хвилин по вулиці Незалежності у селі Чагор Глибоцького району. Керуючи невстановленим автомобілем, невідомий водій здійснив наїзд на двох місцевих жителів і, не зупинившись, поїхав з місця події.

В результаті аварії 52-річний чоловік і 46-річна жінка отримали численні травми і були госпіталізовані.

За вказаним фактом триває досудове розслідування за ознаками частини 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання від штрафу до обмеження волі на строк до 3-х років.

Якщо Вам відома будь-яка інформація про обставини ДТП, автомобіль чи водія-втікача, прохання повідомити її на спецлінію «102» або безпосередньо до чергової частини Глибоцького відділення поліції чи за номером 050 76 95 309.

Інформує відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області

peredplata