На кордоні затримали буковинця причетного до контрабанди цигарок

Спільна робота та обмін інформацією ще раз довели свою ефективність, цими вихідними, на українсько-румунському кордоні – інформує прес-служба Чернівецького прикордонного загону.

Так, в рамках проведення спільних дій з румунськими колегами прикордонниками Чернівецького загону затримано чоловіка причетного до переміщення тютюнових виробів через кордон.

Перевіряючи інформацію від прикордонної поліції Румунії, прикордонний наряд відділу «Красноїльськ», за 50 метрів від кордону, вийшов на невідому особу, за допомогою службового собаки. При спробі втекти від правоохоронців чоловік загубив радіостанцію «Kenwood», за допомогою якої зв’язувався з поплічниками. Врешті втікача затримано, ним виявився 31-річний мешканець селища Красноїльськ.

Тепер чоловіку доведеться відповідати згідно з чинним законодавством, за порушення чи спробу порушення державного кордону України. А також, з’ясовуються обставини щодо причетності буковинця до збору інформації відносно прикордонних нарядів.

Під час прикордонно-представницької зустрічі з румунськими колегами, останні поінформували українську сторону, що на їхній території виявлено чотири пакунки тютюнових виробів.

 

 

peredplata