Трагедія у селі на на Буковині: односельчани розповіли подробиці самогубства молодої дівчини

Молода дівчина, яка вчинила самогубство 8 травня у селі Кліводин Кіцманського району, могла зробити це через одруження свого колишнього чоловіка.

Про це кореспонденту molbuk.ua розповіли мешканці села.
Про трагедію тут говорять неохоче і мало. Всі вкрай здивовані таким діям 22-річної дівчини. Але розповідають, що вона вже мала суїцидальні нахили.
Нагадаємо, дівчина відвела дитину до садочка. А після цього повісилася на горищі власного будинку.

Сусіди розповідають, що дівчина була одружена з хлопцем-ровесником. Жила у нього в селі Ставчани. Але три роки тому вони розлучились. Відтоді жила з батьками і сама виховувала дитину.

Навчалась у Кіцманському коледжі на агронома, заочно, останній курс. Востаннє її бачили коли відводила дитину в дитсадок, а о п’ятій вечора знайшли на горищі.

Працівники школи кажуть, що дівчина завжди була хорошою та чемною. Жодних проблем з нею не виникало. Сім’я також порядна, старший брат нещодавно повернувся з армії.

За словами рідних, дівчина вже мала суїцидальні нахили.

Сільський голова Іван Ножихін каже, що минулого четверга дівчину бачили з колишнім чоловіком, вони відпочивали на природі з дитиною. Але хлопець завтра вдруге одружується, і місцеві вважають, що це могла бути одна з причин, чому молода дівчина покінчила життям самогубством.

9 травня дівчину поховали.

peredplata