Двірника у Чернівцях вбили через дитячі пустощі

Двірника у Чернівцях вбили через дитячі пустощіДвірника у Чернівцях вбили через дитячі пустощі. Як розповіли кореспонденту molbuk.ua працівники установи, того дня на території диспансеру гралися діти з прилеглих будинків. Двірник прогнав їх. Одна із дітей прийшла додому із розбитим коліном. Батько дівчинки пішов з\’ясовувати стосунки із працівником тубдиспансеру.

– На території диспансеру постійно граються діти, – каже одна із працівників лікувальної установи, – 12 червня вони теж бешкетували. Тарас Васильович прибере, а вони знову назносять різних обгорток від чіпсів, пляшок від соку. Тоді він теж їх насварив і сказав, щоби вони йшли гратися за територію диспансеру. Чи то до того, чи втікаючи з диспансеру одна з дівчаток впала і позбивала коліна. Десь о 12.30 годині прийшов її батько. В цей час Тарас Васильович вийшов із одного з корпусів. Батько підійшов і вдарив його по обличчю. Тарас Васильович упав. Це було на очах у пацієнтів та персоналу.
Всі зараз шоковані. Тарас Васильович міг би насварити дітей, але він точно не міг підняти на них руку.

Керівництво установи не коментує інциденту, оскільки зараз триває слідство. Швидше за все, підозрюваниму інкримінуватимуть ненавмисне вбивство.

Джерело

peredplata