На Буковині підполковник поліції пропонував хабар посадовцю військкомату

Співробітники Служби безпеки України викрили у Чернівецькій області начальника одного з відділень Нацполіції на пропозиції неправомірної вигоди посадовцю Новоселицького райвійськкомату.

Оперативники спецслужби встановили, що підполковник поліції пообіцяв місцевій мешканці «владнати питання» щодо ухилення її сина від призову та визнання непридатним до проходження строкової служби. Вартість своїх «послуг» зловмисник оцінив у дві з половиною тисячі євро, частина з яких мала піти на хабар посадовцю одного зі структурних підрозділів райвійськкомату – інформує прес-служба УСБУ в Чернівецькій області.

Правоохоронці затримали поліцейського на території військового комісаріату під час спроби передачі частини неправомірної вигоди у розмірі тисяча євро.

У межах кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст. 369 Кримінального кодексу України вирішується питання  щодо оголошення зловмисну підозри та обрання міри запобіжного заходу. Тривають слідчі дії для встановлення всіх обставин правопорушення та притягнення до відповідальності інших посадовців Нацполіції, причетних до протиправної діяльності.

Заходи із викриття зловмисника проводились спільно з ДБР під процесуальним керівництвом військової прокуратури.

 

 

 

peredplata