На Буковині судитимуть організовану злочинну групу, яка займалась незаконним виробництвом алкогольних напоїв

Прокуратура Чернівецької області затвердила та передала до суду обвинувальний акт відносно організатора та членів організованої злочинної групи, яка займалась виготовленням та збутом незаконно виготовлених підакцизних товарів. Про це інформує прес-служба прокуратури Чернівецької області.

Встановлено, що влітку 2018 року 39-річний мешканець Чернівців,  створив стійку організовану злочинну групу, яка вчинила ряд злочинів, пов’язаних з незаконним обігом контрафактної лікеро-горілчаної продукції.

Так, з липня 2018 по лютий 2019 року, переслідуючи умисну, корисливу мету, направлену на отримання прибутку від незаконного виготовлення алкогольних напоїв, обвинувачені займались підпільним виробництвом лікеро-горілчаних виробів в орендованих гаражних приміщеннях на території міста Чернівці.

Під час досудового розслідування правоохоронцями з незаконного обігу вилучено 600 літрів спирту, 24 полімерних пакетів «Bag-in-Box», 2916 пляшок різної ємності фальсифікованих алкогольних напоїв та обладнання для їх виготовлення.

 

peredplata