У Берліні знайдено вбитою молоду буковинку із Заставни

Сьогодні до редакції сайту надійшов лист від заробітчан з Берліну, які повідомляють що 25 липня, знайшли мертвою з ознаками вбивства нашу Заставнівчанку Михайлюк Наталію.

Вбита жінка жителька Заставни яка має маленьку донечку, поїхала на заробітки до Берліну, де винаймала квартиру, де і було знайдено її понівечене тіло з ознаками вбивства, як виявилось жінку вбив власник квартири, якого вже взяли під арешт.

Деталі смерті молодої  Заставнівчанки з’ясовуються.

Як повідомляють ЗМІ Берліну…

Берлін .. У ніч на четвер стався злочин на вулиці Бургемейстерштрассе в Темпельхоф. Там виявили тіло жінки. У квартирі був заарештований чоловік. Він підозрюється у вбивстві жінки. На тілі жінки виявлено чисельні ножові поранення.

 У передпокої будинку екстрена служба побачила картину жахів. У коридорі хмарочоса на наступний день після злочину на підлозі було видно сліди крові і потертостей, що свідчить про насильницький злочин. Однак поліція не хотіла давати більше подробиць з посиланням на триваюче розслідування. Труп 25-річної жінки був знайдений в четвер, йдеться в повідомленні.

Жінка 25-річна мешканка багатоповерхового хмарочоса. Підозрюваний у вбивстві – 64-річний німець.  Чоловік був відомий жителям будинку.

Джерело: morgenpost.de

peredplata