Буковинка, яка побила поліцейську, отримала рік тюрми

За нанесення працівнику правоохоронного органу тілесних ушкоджень покарано 43-річну мешканку Заставнівщини – повідомляє пресслужба прокуратури Чернівецької області. 

Заставнівський районний суд Чернівецької області визнав винною 43-річну мешканку Заставни в умисному заподіяння працівникові правоохоронного органу легких тілесних ушкоджень (ч. 2 ст. 345  Кримінального кодексу України).

Так, наприкінці лютого цього року обвинувачена зателефонувала на гарячу лінію «102» та повідомила, що відносно неї чоловік вчиняє домашнє насильство.

Коли правоохоронці прибули на місце події, заявниця поводила себе агресивно, на жодні зауваження не реагувала та намагалась завдати тілесних ушкоджень своєму чоловікові та поліцейським.

Надалі, перебуваючи в службовому автомобілі поліції, жінка продовжила нецензурно ображати поліцейських та ногою вдарила працівницю поліції в обличчя.

За скоєне суд призначив правопорушниці покарання у виді 1 року позбавлення волі. На підставі ст.ст. 75, 76 КК України її звільнено від відбування призначеного покарання з випробуванням, якщо впродовж одного року іспитового строку не вчинить нового злочину.

 

 

 

 

 

 

peredplata