На Буковині викрили крадія велосипедів

Наразі правоохоронці встановили причетність злочинця до трьох крадіжок велосипедів. Загальна сума збитків склала приблизно 15 тисяч гривень. Про це інформує Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області.

Розслідуючи крадіжки велосипедів на території районного центру, оперативники Новоселицького відділення поліції опитали можливих очевидців злочинів, опрацювали записи камер відеоспостереження та встановили прикмети злодія.

Для розшуку злочинця працівники поліції здійснювали посилені відпрацювання Новоселиці і, зрештою, встановили протиправну діяльність 59-річного жителя села Динівці.

Під час оперативно-розшукових заходів поліцейські з’ясували: починаючи з середини літа поточного року зловмисник викрадав на території міста жіночі велосипеди іноземного виробництва. На власному автомобілі перевозив їх додому, а потім продавав крадене.

Правопорушник зізнався у скоєнні вказаних крадіжок. Працівники поліції перевіряють його на причетність до інших аналогічних злочинів на території Новоселицького району.

Триває досудове розслідування, слідчими вирішується питання про оголошення чоловікові про підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого статтею 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

peredplata