У Новодністровську Лутчак і Ворошан здають водоканал на металолом

У Новодністровську Лутчак і Ворошан здають водоканал на металолом Вже тиждень у Новодністровську проводяться незрозумілі розкопки. Всі узбіччя в місті розриті і з цих траншей невідомі люди вирізають ще добротні труби мережі водопостачання і вантажать їх на великогабаритні автомобілі.На запитання мешканців міста: «Що вони роблять?\” Ці люди відповідають,що ріжуть труби на металолом. На вимогу показати документи,люди отримали відповідь,що це не їхня справа».
Як вдалося з\”ясувати,це новий начальник водоканалу,голова партії Регіонів у Новодністровську Ворошан за підтримки секретаря Новодністровської міської ради Лутчака прийняли рішення порізати всю мережу водопостачання в місті на металолом і отримати з цього відповідну вигоду.
Громада міста,через ЗМІ звертається до правоохоронних органів провести перевірку по даному факту і дати правову оцінку діям посадових осіб.

Громада міста Новодністровська

У Новодністровську Лутчак і Ворошан здають водоканал на металолом

У Новодністровську Лутчак і Ворошан здають водоканал на металоломУ Новодністровську Лутчак і Ворошан здають водоканал на металолом

peredplata