Подвійне вбивство на Буковині: що відомо на цей час

Люди не можуть оговтатися від трагедії, адже досі не відомо, хто вбивця і де він зараз.

Про те, що зник Сергій Гушуватий, 1999 року народження, в поліцію заявив його дядько, передає kitsman.city.

Правоохоронці прийшли на подвір’я матері, яка жила в Кіцмані недалеко від лісу. Сусіди кажуть, саме в той час приїхали і батьки Наталі з Хмельниччини, які не могли кілька днів додзвонитися до доньки.

Хата і літня кухня були замкнені, а від криниці було чути неприємний запах. Там і знайшли тіла вбитих із ножовими пораненнями. Судячи з вигляду тіл, вони там пролежали кілька днів. Матір і її 8-літня донька були одягнуті так, наче збиралися йти з дому або лише прийшли — з сумкою, у верхньому одязі.

На місце трагедії приїхали багато поліцейських, кінологи, експерти. Кажуть люди, що в хаті і на подвір’ї не бачили кровавих плям. Можливо, вбивця прибрав сліди. В замкненому сараї було дві кози, яких знайшли теж мертвими. Сусіди припускають, що тварини здохли від голоду.

Перший чоловік Наталі, батько Сергія, трагічно і загадково загинув, коли хлопчик був маленьким. Його тіло знайшли біля залізничної колії в Мамаївцях. Хлопчик відставав у розвитку. Спочатку він навчався у Кіцманському НВК, потім матір віддала його в спеціалізований інтернат в іншій області. Недавно Сергій з інтернату переїхав у Кіцмань.

Раніше Наталя працювала акушеркою в пологовому відділенні Кіцманської ЦРЛ. Але кілька років тому розрахувалася, бо не мала з ким залишати доньку, коли йшла на нічні зміни.

Загибла дівчинка деякий час вчилася в Кіцманській школі, а цього року мама перевела її в інший навчальний заклад, у Герцаївському районі. Кажуть, Наталя там знайшла роботу. Дівчинка не ходила до школи від 25 вересня, вчителі не могли додзвонитися до матері. Можливо, вони припустили, що дитину забрали назад до школи у Кіцмань.

Оскільки у Сергія з матір’ю були конфлікти, сусіди раніше чули їх сварки, тож припускають, що вбивцею може бути саме він. У хаті знайшли записку, де написано “Пора нам прощатися. Вибачте за все, що було”. Начебто її написав син загиблої, але достеменно це невідомо. Поки що поліція розшукує зниклого Сергія Гушуватого.

Раніше ми повідомляли про те, що у криниці знайшли тіла жінки та її 8-річної доньки.

Тіла матері та доньки у криниці лежали кілька днів. У вбивстві підозрюють сина загиблої. Пізніше стало відомо, що син вбитої був психічно хворий.
Поліція знайшла передсмертну записку сина загиблої.

Також у поліції розповіли, чому син міг вбити матір і сестру.

peredplata