На Кіцманщині поліція затримала озброєного хулігана

Житель Неполоківців травмував пістолетом двох односельців. Поліцейські вилучили у порушника пістолет, а також меч, які він носив при собі. Затриманого поміщено до ізолятора тимчасового тримання. За хуліганські дії із застосуванням зброї йому загрожує до семи років позбавлення волі.

Фото за посиланням https://my.su/v3fx1

В ніч з 4-го на 5-те січня до поліції надійшло повідомлення про те, що в центрі селища міського типу Неполоківці невідомий чоловік стріляє з пістолета.

За вказаною адресою виїхало керівництво та слідчо-оперативна група Кіцманського відділу поліції. Правоохоронці з’ясували, що 40-річний місцевий житель наніс пістолетом тілесні ушкодження двом своїм односельцям, віком 28 і 41 рік. Одного з потерпілих зловмисник ударив рукояткою по голові, а іншому пострілом завдав рваної рани голови. Медики оглянули потерпілих і після надання допомоги відпустили додому.

Під час поверхневого огляду поліцейські вилучили у нападника меч і стартовий пістолет калібру 9 мм з ознаками переробки ймовірно для відстрілу травматичних патронів, а також інші речові докази. Вилучене направлено на експертизу.

За вказаним фактом слідчі Кіцманського відділу поліції розпочали кримінальне провадження за ознаками частини 4 статті 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Співробітники поліції затримали правопорушника в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Наразі вирішується питання оголошення затриманому про підозру у скоєнні вказаного злочину та обрання запобіжного заходу. Проводиться досудове розслідування.

Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області

peredplata