У Чернівцях поліцейські оперативно затримали хулігана, який з пістолета поранив чоловіка

За попередньою інформацією, між двома чернівчанами виникла суперечка, під час якої один з чоловіків вистрілив у іншого. З пораненням шиї потерпілого доставлено до лікарні. Нападнику загрожує від трьох до семи років позбавлення волі.

Увечері 20-го лютого на спецлінію «102» надійшло повідомлення про інцидент по вулиці Руській у Чернівцях. Зі слів заявника, невідомий чоловік пострілом з пістолета поранив 22-річного місцевого жителя і втік з місця злочину.

На місце події негайно виїхало керівництво та слідчо-оперативна група Чернівецького відділу поліції, а також Рота поліції особливого призначення. Правоохоронці оглянули місце події, опитали свідків та очевидців інциденту.

Потерпілого з тілесним ушкодженням госпіталізовано до хірургічного відділення лікарні швидкої медичної допомоги.

За фактом нападу слідчі Чернівецького відділу поліції розпочали кримінальне провадження за частиною 4 статті 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Під час проведення першочергових слідчо-розшукових дій поліцейські встановили нападника та його місцезнаходження. 36-річного хулігана затримано в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Співробітники поліції вилучили у нього зброю, схожу на пневматичну, та боєприпаси.

Наразі проводиться досудове розслідування. Правоохоронці встановлюють всі обставини інциденту.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області

 © Офіційний сайт Національної поліції: https://cv.npu.gov.ua/news/xuliganstvo/u-chernivczyax-policzejski-operativno-zatrimali-xuligana-yakij-z-pistoleta-poraniv-cholovika/

peredplata