Мешканця Львова, який намагався вкрасти чуже майно з автомобіля, засудили до 4 місяців арешту.

Чернівецька місцева прокуратура підтримала публічне обвинувачення у кримінальному провадженні за обвинуваченням 44-річного мешканця м.Львова у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.15, ч.2 ст.185 КК України (незакінчений замах на крадіжку, вчинену повторно).

Так, у січні 2020 року у вечірній час доби, раніше неодноразово судимий чоловік, перебуваючи по вул.Кафедральній у м.Чернівці, побачивши в салоні припаркованого автомобіля цінні речі, які можна було б викрасти, почав пошкоджувати металевими ножицями замок до передніх бокових дверей автомобіля з метою вчинення крадіжки.

Однак, обвинувачений не зміг довести свій злочин до кінця, оскільки був викритий і затриманий власником транспортного засобу.

Чоловік повністю визнав свою вину та щиро розкаявся у вчиненому, а тому між обвинуваченим та потерпілим була укладена угода про примирення. 

Переконавшись у добровільності укладення сторонами угоди та перевіривши її на відповідність вимогам кримінального процесуального законодавства,  суд затвердив угоду про примирення та призначив 44-річному чоловікові покарання у виді арешту строком на 4 (чотири) місяці.

Вирок суду ще не набрав законної сили.

 

Чернівецька місцева прокуратура

peredplata