Справа затриманої в Чернівцях аферистки уже в суді

Справа затриманої в Чернівцях аферистки уже в судіПрокуратурою Чернівецької області скеровано до суду для розгляду по суті кримінальну справу з обвинувачення громадянки К., яка утримується під вартою, за ознаками складу злочинів, передбачених ч.4 ст.190 (шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах) та ч.4 ст.27, ст.15, ч.5 ст.369 (підбурювання до замаху на давання хабара службовим особам, які займають особливо відповідальне становище) КК України.

Як повідомляє прес-служба прокуратури Чернівецької області у 2011 році прокуратура Чернівецької області порушила резонансну кримінальну справу стосовно деяких службових осіб КП МТК «Калинівський ринок» за фактами вчинення ними злочинів. Під час розслідування жінка – колишній працівник міліції однієї із сусідніх областей – вирішила скористатися такою ситуацією і збагатитися незаконним шляхом. З метою реалізації свого умислу запевнила родичів одного з обвинувачених про наявність у неї тісних стосунків з керівниками правоохоронних органів Буковини і запропонувала посприяти у вирішенні питання про звільнення їх родича з-під варти та уникнення кримінальної відповідальності. За позитивне вирішення вказаних проблем вони повинні передати через неї керівництву деяких структур Чернівецької області, а саме: облдержадміністрації, прокуратури, УМВС, ДПА, а також Генеральної прокуратури України та Адміністрації Президента України, які займають особливо відповідальне становище, хабар у сумі 120 тисяч доларів США.

Отримавши від родичів обвинуваченого 100 тисяч доларів США та 2 тис.грн., шахрайським шляхом привласнила їх та використала на власні потреби.
Тепер слово за суддями.

peredplata