На Буковині за озброєний напад на пошту юнаку дали 3 роки ув’язнення

На Буковині за озброєний напад на пошту юнаку дали 3 роки ув’язненняУ Чернівецькій області за розбійний напад з пістолетом на поштове відділення засуджено до 3 років ув’язнення жителя села Зелений Гай Новоселицького району.

Про це повідомила прес-служба Територіального управління Державної судової адміністрації України у Чернівецькій області.

На початку робочого дня 25 травня 2012 року до місцевого відділення «Укрпошти» із пістолетом у руках увірвався незнайомець, обличчя якого приховував шолом мотоцикліста. Розмахуючи пістолетом, зажадав видати йому наявні у касі гроші. Та жінка – керівник цієї установи – не розгубилась, здійняла крик, вихопила газовий балончик та кілька разів натиснула, випустивши у грабіжника добрячу порцію сльозогінного газу.

У цей час до приміщення забіг ще один місцевий мешканець. Саме він, знемагаючи від болю – нападник встиг провести у нього три прицільних постріли із травматичного пістолету, – нейтралізував та «пов’язав» непрошеного гостя – 17-річного жителя цього ж населеного пункту.

peredplata