Ще одна версія підпалу ресторану \”Аура\”

Сім\’я Ані Лорак відмовляється говорити про свою приналежність до ресторану, який згорів вночі 23 листопада.

Як йдеться у сюжеті \”ТСН-Особливе\”, за чутками, \”Аура\” належала чоловікові співачки Ані Лорак – Мурату. Відкриття планували грандіозно відгуляти 27-го листопада. Якби не така трагедія. На презентацію вже запросили гурт – \”Отпетые мошенники\”.

До відкриття готувалися два роки. \”Аура\” мала стати одним з найгламурніших закладів столиці. Його навіть і до ремонту постійно відвідували зірки вітчизняного шоу-бізнесу.

Зранку інтернет облетіла новина: власники нового ресторану – турецький чоловік української співачки Ані Лорак – Мурат – та супутник життя Світлани Лободи – хореограф Андрій Цар. Останній свою причетність до ресторану спростовував, мовляв, нема у нього таких грошей.

А ось Мурат Налчаджиоглу на дзвінки не відповідає. Помічниця ресторатора каже – він зараз дуже зайнятий.

Інша версія – \”Ауру\” взагалі не варто пов\’язувати з іменем Мурата. Адже, якщо він і збирався відкривати новий заклад, то це не поряд з Аркою Дружби народів, а біля Московського мосту. Про це свідчить світлина на його сторінці в соцмережі. Мурат сам пише, що то краєвид із вікна його ресторану, а відкриття незабаром. І те, що згоріла \”Аура\” належала йому, він досі не підтвердив.

Серед версій правоохоронців – причиною підпалу могли бути бізнес-розбори конкурентів або колишніх власників згорілого ресторану.

Утім, за неофіційною інформацією, цього разу вогнем відвойовували не вигідне місце в центрі столиці з краєвидом на Дніпро, а у такий зухвалий спосіб розгорнули війну за клієнтів.

Поза камерою цю версію змальовують так – ресторанний бізнес преміум-класу розрахований на вузьке коло багатих клієнтів. І саме за них натепер борються кілька клубних ресторанів.

ТСН зауважує, що один з них – на межі закриття, інший нещодавно змінив концепцію і тільки починає змагання за дорогого гостя. У цій ситуації потужний суперник під боком украй невигідний. Тим паче, що \”Аура\” іще до реконструкції була улюбленим місцем зіркових посиденьок.
Експрес

peredplata