Чернівецькі правоохоронці затримали донецьких злодіїв затримали

Відділом процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування органами внутрішніх справ та підтримання державного обвинувачення прокуратури Чернівецької області скеровано до суду для розгляду по суті обвинувальний акт у кримінальному провадженні за обвинуваченням Яна Ф., Георгія А. та Руслана С. у скоєнні злочинів, передбачених ч.3 та ч.4 ст.185 (крадіжка, вчинена у великих розмірах з проникненням у житло) КК України. Про це \”Часу\” повідомили в прес-службі прокуратури Чернівецької області.

У ході досудового розслідування встановлено, що на початку липня 2012 року вищевказані мешканці Донецької області вступили у злочинну змову щодо таємного викрадення чужого майна на території Чернівецької області. А згодом втілили цей задум у реальність: пошкодивши врізний замок вхідних дверей проникли у квартиру чернівчанина, який мешкає у багатоповерхівці на вулиці Руській. Винесли звідти майна на суму понад 80 тис.грн.

Наступного дня злодії таким же чином пограбували чернівчанина, який мешкає у квартирі на бульварі Героїв Сталінграду – поцупили майна на загальну суму понад 22 тис.грн. А ще через день потерпіли від непроханців і мешканці квартири на вул. Червоноармійській: цього разу їхній «улов» був найвагомішим – майже 170 тис. грн. Невдовзі буковинські правоохоронці одного із злодюг затримали на території нашої області. А двох інших «взяли» вдома. Тепер – слово за суддями.

peredplata