Прикордонниками Чернівецької області виявлено схованку цигарок

Прикордонниками Чернівецької області виявлено схованку цигарокНа передодні вихідних, 14 березня прикордонники Чернівецького загону запобігли спробі незаконного переміщення через кордон тютюнових виробів.

Під час патрулювання прилеглої до кордону території, за 700 метрів від лінії кордону, прикордонним нарядом відділу «Красноїльськ» виявлено схованку, в якій знаходилися 6 пакунків, ретельно обгорнутих чорною не прозорою плівкою. Оглянувши знахідку, охоронці кордону одразу зрозуміли, що виявили чергову схованку з сигаретами.

3000 пачок сигарет марки «Джин Лінг» українського виробництва, невідомі приховали з подальшим переправленням їх до сусідньої Румунії. Наразі тютюнові вироби доставлені до прикордонного підрозділу, а в подальшому, встановленим порядком будуть передані відповідним органам.

Поряд з цим, на ділянці цього ж відділу у двох випадках було затримано 5 осіб. Так, учора вранці прикордонним нарядом неподалік кордону затримано двох чоловіків без документів, які під дією оковитої втратили орієнтування та блукаючи дійшли до кордону. Як пізніше з’ясувалось ним виявились мешканці смт. Красноїльськ Чернівецької області.

Згодом в поле зору прикордонників потрапили ще три особи – цього разу «лісоруби», які вирушили до лісового масиву в пошуках деревини, при цьому забувши документи, що засвідчую особу.

Відносно затриманих, то всі вони відвідали прикордонний підрозділ з метою з’ясування обставин правопорушення та складання адміністративно-процесуальних документів, у відповідності до яких чоловікам доведеться сплатити штраф, а в подальшому задумуватись чи варто порушувати прикордонний режим.

Помічник начальника загону – начальник прес-служби капітан Сергій Бровко

peredplata