В Чернівецькому СІЗО травмувався арештант. Прокуратура проводить перевірку

В Чернівецькому СІЗО травмувався арештант. Прокуратура проводить перевірку27 березня під час виконання господарських робіт травмувався засуджений за крадіжку до 4-х років позбавлення волі (відбуває покарання, працюючи у господарській обслузі Чернівецького слідчого ізолятора) 22-річний буковинець В. І. Данилюк.

В Чернівецькому слідчому ізоляторі він перебуває з 8 травня 2012 року по теперішній час.

27 березня Данилюк В.І. разом з іншими засудженими був виведений для робіт по розвантаженню дров’яних колод із вантажного автомобіля. Й сталося так, що він із власної необережності наступив на колоду, послизнувся та впав на неї. Після закінчення роботи Данилюк В.І. поскаржився на біль у животі, через що його негайно доставили до медичної частини слідчого ізолятора. Після проведеного огляду лікарями установи було прийняте рішення про негайне його направлення для проведення ультразвукової діагностики органів черевної порожнини до Чернівецької лікарні швидкої медичної допомоги.

При огляді працівниками зазначеної медичної установи засудженому поставили діагноз: пошкодження селезінки та провели операційне втручання.
На даний час засуджений Данилюк В.І. переведений з реанімаційного відділення лікарні та утримується в спеціально облаштованій у медичній установі палаті для ув’язнених. Стан його самопочуття задовільний.

За даним фактом прокуратурою області проводиться перевірка.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Чернівецької області.

peredplata