Проти побитої регіоналом Ландиком дівчини порушили кримінальну справу

Проти побитої регіоналом Ландиком дівчини порушили кримінальну справуПроти моделі Марії Коршунової, яку побив екс-депутат Луганської міськради Роман Ландік, порушили кримінальну справу. Відповідне рішення було ухвалене Ленінським районним управлінням МВС Луганська.

Дівчину звинувачують за статтею 125 КК України \”умисне спричинення тілесних ушкоджень, що спричинило розлад здоров\’я\” Романа Ландіка.

Стаття передбачає штраф від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від 150 до 240 годин або виправними роботами на строк до одного року, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до двох років.

Нагадаємо, 4 липня 2011 вночі в луганському ресторані \”Баккара\” депутат місцевої міськради Роман Ландик побив фотомодель Марію Коршунову.

Прокуратура Луганської області порушила кримінальну справу за статтею \”хуліганство\”. Пізніше Ландіка затримали в російському Краснодарі. 11 серпня Росія задовольнила запит ГПУ і видала Ландіка українській владі для притягнення до кримінальної відповідальності.

19 січня 2012 в Луганську районний суд засудив Ландіка до 3 років позбавлення волі з відстрочкою на 2 роки.

Його звільнили з-під варти в залі суду, зобов\’язавши відшкодувати судові витрати, і заборонивши покидати територію України на час виконання вироку. 27 червня Апеляційний суд Луганської області залишив вирок суду в силі.

Касацію на вирок Вищий спецсуд спочатку повинен був розглянути 20 грудня 2012, але через хворобу засудженого засідання перенесли на 21 лютого 2013 року, потім на 11 квітня 2013 року.

Джерело та світлина NEWSru.ua

peredplata