Депутатка Чернівецької міської ради склала повноваження: стала відома причина

 
 

Депутатка Чернівецької міської ради від фракції “Єдина Альтернатива” Наталія Дембіцька складає свої депутатські повноваження.

Про це Наталія Дембіцька написала у фейсбуці.

“Завершується один із найдивніших і найскладніших етапів у моєму житті. Я складаю повноваження депутатки Чернівецької міської ради. Причина одна: не маю змоги перебувати в Чернівцях постійно. Досі я відчайдушно намагалась не знижувати темп: від початку широкомасштабного вторгнення жила фактично на три країни, встигаючи одночасно облаштовувати табір для прийому біженців, збирати і возити гуманітарку, вирішувати власні проблеми зі здоров’ям, фінансами та працевлаштуванням, піклуватися про своїх рідних, здобувати нову освіту, долучатися до роботи над дослідницьким проєктом і робити ще купу всіляких справ – власне, як усі.

І разом з тим я докладала максимум зусиль, щоб бути ефективною депутаткою. … Були моменти, коли я два дні діставалась до Чернівців лише заради сесії – і одразу після неї два дні їхала назад, бо треба було встигнути на співбесіду.

Та нарешті все якось вже влаштувалося. Хорошу роботу я тимчасово знайшла в Нідерландах, і, хоча мій графік дозволяв би приїжджати на сесії й надалі, хоча ефективно реагувати на звернення я могла б і в телефоному режимі чи онлайн, та все одно я вважаю, що цього недостатньо, – ну і взагалі так неправильно. Тому одразу, як підписала контракт, написала заяву на складання повноважень.

Вдячна колегам по фракції, вдячна міському голові, вдячна лідеру партії “Єдина Альтернатива” – і за те, що не хотіли відпускати, і за те, що відпустили. За підтримку і розуміння.

Хочу особливо підкреслити: я увесь цей час вважала і досі впевнена, що зараз Чернівці мають найбільш ефективного міського голову і найбільш ефективну міську раду за весь час існування незалежної України. Я пишаюся своїми колегами, я щаслива, що була саме членкинею фракції “Єдина Альтернатива”, і досі підтримую фракцію у всьому!

Навіть не сумнівайтеся: я й надалі буду допомагати і своїм рідним Чернівцям, і своїй рідній фракції. Та головне – щоб кожен з нас не припиняв допомагати нашим рідним ЗСУ. Де б ми не були – працюємо на Перемогу!” – написала у дописі Наталія Дембіцька.

peredplata