Викрадену в Чернівцях іномарку, знайшли в іншій області

Засуджено 20-річного чернівчанина за незаконне заволодіння транспортного засобу

 Чернівецькою місцевою прокуратурою підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні за обвинуваченням 20-річного мешканця м.Чернівців у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Про це інформує Чернівецька місцева прокуратура.

Встановлено, що у травні 2019 року раніше не судимий місцевий мешканець, перебуваючи у дворі будинку по вул.Небесної Сотні у м.Чернівцях, підійшов до припаркованого автомобіля марки «Volkswagen Passat» польської реєстрації та, опустивши скло задньої дверки автомобіля, яка була привідчинена, сів в авто і за допомогою універсального ключа завів двигун та рушив з місця, тим самим  незаконно заволодів транспортним засобом потерпілого вартістю 30 тис.грн. У подальшому правоохоронці розшукали викрадений автомобіль на території іншої області та вилучили його.

Враховуючи, що авто було розшукано, а обвинувачений повністю визнав свою вину і щиро розкаявся у вчиненому, між потерпілим та обвинуваченим була укладена угода про примирення, яку суд затвердив та призначив обвинуваченому покарання у вигляді штрафу у розмірі 17000 грн. а транспортний засіб повернув власнику.

 

 

 

 

 

 

peredplata