НАРОД ПЕРЕМОЖЕ ПОКИДЬКІВ

Виходець з ленінградської шпани вовочка путін вирішив стати “государем імператором” і вдався до найкривавішої з часів Другої світової війни жахливої авантюри. Він увірував у власну фантазію про “пригнічених на Україні бандеро-фашистами русскіх людей”, які лише чекають московських визволителів, і кинув своє п’яне і недовчене військо, обкрадене ожирілими генералами, проти нашої держави. Солдатня везла з собою парадні мундири: за три дня “нащадки великого полководця Сталіна” планували взяти Київ і провести свій парад на Хрещатику. Але замість цього відправилися до пекла, де їх вже чекали чорти, щоб “віддячити” москальським недолюдкам за всі звірства, що ті творили на чеченській, грузинській, сирійській, українській землі…   
 
Проти них піднявся весь український народ. На допомогу воїнам ЗСУ ставали бійці територіальної оборони, добровольці – десятки тисяч цивільних людей взяли зброю в свої руки. Масовий волонтерський рух намагається забезпечити захисників Батьківщини всім необхідним. Світ вражений згуртованістю українців й умінням наших людей відбиватися від ворога, що переважає нас своєю чисельністю і кількістю бойової техніки. Українці захищають свій дім, свою родину, а загарбники прийшли вбивати, гвалтувати і грабувати. Їм пообіцяли щедро заплатити за їхні злочини, але збрехали, як завжди. У телефонних розмовах з родичами вони скаржаться: “Нас кинули на бабки!”. Ще й сподівання розжитися награбованим у великих українських містах не справдилися: не змогли недолюдки захопити ні Київ, ні Харків. 
 
А наштовхнулися вони тут на такий опір, якого ніхто з тих горе-вояків не чекав. За двадцять днів запеклих боїв в Україні вони втратили 12, 5 тисяч лише вбитими – більше, ніж за дві Чеченські війни! З переляку кидають танки та іншу бойову техніку і намагаються пішки втекти на росію, але нариваються на загороджувальні загони кадировців, які розстрілюють дезертирів. А кинуту техніку українці беруть собі на озброєння. Навіть українські роми чіпляють трактором броньоване чудовисько і тягнуть його на металобрухт!
 
У агресора вичерпуються запаси ракет “Калібр”, якими вони обстрілюють житлові будинки, лікарні, школи. Втрачають свої фронтові бомбардувальники і штурмовики в українському небі. Тому задіяли стратегічні бомбардувальники, які з-за меж України запускають дороженні крилаті ракети  по цілях у наших містах. Але наші хлопці й з ними успішно борються – одну з ракет, що летіла на Вінницю, збили зі звичайного кулемета. Та що там кулемет! Якась жіночка, що вийшла покурити на балкон, побачила ворожий безпілотник, що пролітав повз той балон, і збила його літровою банкою з консервованими овочами.  І кремлівські маньяки хочуть перемогти такий народ? А хріна в горлянку вони не хочуть?
 
Ігор Буркут, політолог 
 

peredplata