Збройні сили України знищили командний пункт однієї з російських армій – Арестович

Українські війська знищили командний пункт однієї з російських армій, повідомив на брифінгу, у четвер,  вранці радник голови Офісу президента Олексій Арестович.

“Це велике досягнення. Це, ймовірно, означає знищення декількох генералів і, відповідно, паузу та дезорганізацію ведення противником бойових дій”, – сказав він.

За словами Арестовича, за добу знищено 10 повітряних цілей – п’ять літаків, два гвинтокрили, один БПЛА і декілька крилатих ракет.

“Ворог, розуміючи, що не може здобути перемогу ні в повітрі, ні на землі, застосовує традиційні методи ведення війни – руйнування цивільних об’єктів і терор мирного населення, як ми бачили у Маріуполі”, – сказав радник голови Офісу президента.

Крім того, він наголосив на “потужніх інформаційно-психологічних операціях, однією з тем яких стали спекуляції про те, що Україна, нібито, програє на переговорах.

“Позиція президента полягає в тому, що Україна має бути визнана у міжнародних кордонах станом на 1991 рік. Все, про що домовимося, має бути кращим, ніж до війни. Інакше навіщо тоді ці жертви українського народу”, – сказав Арестович.

Джерело: Інтерфакс

peredplata