У ворога серйозні проблеми: зведення Генштабу ЗСУ на ранок 26 березня.

Окупанти на деяких напрямах фронту не залишають спроб ведення штурмових дій і зазнають численних втрат як серед особового складу, так і бойової техніки.

Про це йдеться у ранковому зведенні Генерального штабу ЗСУ.

Через чисельних втрат командування армії РФ намагається відновити боєздатність своїх підрозділів, але комплектування здійснюється за рахунок особового складу з низькими моральними якостями та осіб, схильних до зловживання наркотичними речовинами та алкоголем.

В окремих областях, що знаходяться під контролем РФ, фашисти розгорнули формування Росгвардії для придушення опору українців.

” З урахуванням високого рівня безповоротних та санітарних втрат збройних сил РФ та залучення до бойових дій військовослужбовців строкової служби, проведення весняної призовної кампанії 2022 року, яка починається 1 квітня цього року, може стати проблемною” , – йдеться у повідомленні Генштабу.

Бойова техніка, що надходить до окупантів, знаходиться в незадовільному технічному стані внаслідок недбалої попередньої експлуатації та тривалого зберігання, що дозволяє підрозділам Сил оборони України відображати атаки фашистів на декількох напрямках фронту.

За даними Генштабу, бійцям ЗСУ за добу на Донецькому та Луганському напрямках вдалося ліквідувати 8 танків, 17 одиниць броньованої та 11 одиниць ворожої автомобільної техніки.

“Втрати загарбників у живій силі склали близько 170 осіб. Підрозділами протиповітряної оборони збито 3 літаки і 3 БПЛА ворога. Угруповання Повітряних Сил ЗСУ за попередню добу знищило 12 повітряних цілей ворога (3 літаки, 3 БПЛА, вертоліт і 5 ). Повітряних Сил під прикриттям винищувачів завдала нищівних ракетно-бомбових ударів по колонах техніки та скупченням військ окупантів”, – підсумував Генштаб у ранковому зведенні.

Раніше ми розповідали, що ВСУ перейшли у контрнаступ під Херсоном.

peredplata