Розважатися з повіями у Мелітополі небезпечно для життя

Зрадник України!
У Мелітополі партизани підірвали готель, де ФСБівці розважалися з місцевими повіями
Українські партизани підірвали чергове місце перебування ФСБшників у тимчасово окупованому Мелітополі. Цього разу два потужні вибухи прогриміли в одному з готелів.
У результати партизани ліквідували лігво розпусти, де ФСБшники розважалися з повіями. За попередніми даними, вибух стався у готелі “Цитадель”. Примітно, що в момент вибуху поряд було понад 5 машин ФСБшників

Деякі тікали в трусах: деталі вибухів у готелі Мелітополя, де окупанти розважалися з повіями

Любощі перервав вибух

У понеділок ввечері, 29 серпня, українські партизани підірвали російських ФСБвців у готелі тимчасово окупованого Мелітополя на Запоріжжі просто під час розваг із повіями.

Дехто з окупантів рятувався втечею буквально у «підштаниках», повідомляє Обозреватель.

Про це повідомляє місцеве видання «Ріа-Мелітополь». Зазначається, що усього було два вибухи – о 22:06 і о 22:27 за київським часом.

«У момент першого вибуху (22:06) біля готелю «Цитадель» було припарковано 5-6 машин працівників ФСБ. Окупанти в паніці, кажуть, дехто в «підштаниках» почав вибігати з будівлі і попрямував на південний виїзд із міста. Через деякий час біля того ж лігва розпусти пролунав другий вибух (22:27). Кількість жертв поки що уточнюється», – йдеться у повідомленні.

Також видання зазначає, що цей «будинок розпусти» для ФСБвців організував колишній поліцейський Георгій «Жорик» Арутюнян, який раніше працював співробітником Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції Запорізької області. 

«Нині той, хто отримував космічну зарплату від України, приймає російських окупантів у себе, постачаючи їм місцевих фрілавниць. Співвласником цієї «блатхати» є ще один поліцейський Денис Андрєєв», – пише «Ріа-Мелітополь».

peredplata