Вбивці мирного населення України

Ось вони, безпосередні вбивці мирного населення України!
Ви коли-небудь замислювалися, як російські крилаті ракети поцілюють в українські дитячі майданчики, госпіталі, лікарні, торговельні центри, базари, електростанції та житлові будинки?
Більше не дивуйтеся. Завдяки агенції Belling Cat ми можемо познайомитися з командою, яка займається наведенням російських ракет на цивільну інфраструктуру.
Гроза російських спецслужб Христо Грозєв протягом останніх кількох місяців розслідував і збирав дані про команду, відповідальну за програмування російських крилатих ракет, запущених по цілях в Україні, часто вражаючи цивільну інфраструктуру.
Програмісти ракет є частиною великого Головного обчислювального центру Генерального штабу (GVC) збройних сил Росії.
Підрозділ GVC складається з трьох груп, приблизно по 10 інженерів в кожній групі, кожна з яких займається програмуванням траєкторії польоту одного конкретного типу високоточної ракети, яка запускається по території україни з моря, землі та повітря.
Журналісти розслідувачі з трьох країн Європи ідентифікували 33 військових інженерів, причетних до обстрілів крилатими ракетами цивільних обєктів в Україні. Усі їх імена і місцепроживання відомі.
Безпосереднім командиром підрозділу ракетного планування є полковник Ігор Багнюк.
Деякі з членів цього підрозділу також брали участь у плануванні ударів крилатими ракетами по цілях в Сирії та працювали в російському військовому командному центрі в Дамаску. Деякі також є кавалерами різноманітних бойових нагород, які їм персонально вручив президент Росії Володимира Путіна.
Одними із таких нагороджених є майор Андрій Іванютін, капітан Сергей Ільїн.
Зараз низка членів Європейського парламену веде переговори з керівництвом Ради ЄС негайно запровадити персональні санкції щодо усіх 33 встановлених співробітників Головного обчислювального центру Генерального штабу (GVC) збройних сил Росії, які спрямовують ракети на мирні обєкти України.
Ростислав Демчук

peredplata