Укрпошта випустить нову марку “Кримський міст на біс”: дата виходу

У п’ятницю, 4 листопада, АТ “Укрпошта” випустить нову марку – “Кримський міст на біс”. Тираж 300 тисяч маркових листів.

Про це повідомив голова компанії Ігор Смілянський.

“4 листопада буде 8 років, 8 місяців та 8 днів українського спротиву російський навалі. А ще 4 листопада державне свято на росіі – День Народного Единства. Ми, в Укрпошті, настільки доброзичливі, що робимо подарунки навіть нашим ворогам 😉 А тому у п’ятницю, 4 листопада, Укрпошта випускає нову марку – «Кримський міст на біс!».

/ і неважливо, хто насправді підірвав міст, нам вистачає самого факту/

Сподіваюся, залишки сірої речовини рашистів таки возз’єднаються з реальністю і вони залишать всіх нас в спокої, а поки що ми хочемо привітати їх так, як вміємо лише ми:)

Тираж нашої пророчої марки складає 300 тис. маркових аркушів або 2,1 млн марок. Проте більше 70 тисяч листів вже продано по передзамовленню і вони вже скоро будуть у своїх власників. А всі інші – поки вистачає запасів, вже цієї п’ятниці зможуть їх придбати у всіх міських відділеннях Укрпошти та у нас на сайті. А щоб точно без черг (хто там зна на скільки сподобається «подарунок» аналговнетам) — не забуваймо про офіційні онлайн-магазини Укрпошти на маркетплейсах Prom, Kasta, Rozetka, eBay та Amazon. Там же можна буде придбати й тематичний мерч – футболки, світшоти та два види магнітів.

Закликаю і вас долучитися до “привітань” 
І нехай сам випуск цієї марки стане не менш пророчим в сенсі повного знищення будь-яких зв’язків з окупантом.
Більше деталей згодом:) і всі сюрпризи не розкриваємо, проте запуск марки буде …

P.S. Марки Укрпошти продаються навіть, коли нема світла, бо несуть в собі проміння надії, що все, що на них зображено – обов’язково здійсниться”.

 

peredplata